autism botosani
Uncategorized, Altele

“Efortul își primește pe deplin răsplata numai atunci când persoana respectivă refuză să renunțe!”

💙Vlăduț

în vârstă de 12 ani, diagnosticat cu tulburare pervazivă de dezvoltare cu spectru autist, tulburare de comunicare orală. Face terapie în cadrul asociației de peste 7 ani și este elev în clasa a 4_a a școlii de masă.

💙Vlăduț este un luptător , un copil muncitor care a demonstrat că obstacolele există doar pentru a fi depășite! A depășit rând pe rând fiecare obstacol și a devenit tot mai puternic.

💙Provocările l-au ajutat să își descopere abilitățile și să le dezvolte.Cu ajutorul terapiei a bifat multe reușite:

💙🥰 Identifică și denumește emoțiile, folosește propoziții simple ( este un… văd o…am o…),descrie imaginile printr-o propoziție, descrie obiectele aflate la vedere folosind atribute, formulează propoziții simple și dezvoltate după o imagine, construiește anunțuri pe baza unor cuvinte date, scrie după dictare un text, completează fișe de lucru cu grad moderat de dificultate, citește în ritm propriu un text, răspunde la întrebări despre o scurtă povestire ( cu ajutor), găsește obiecte ascunse atunci când i se dau indicații privind locația, cere lucrurile pe care și le dorește printr-o propoziție, efectuează operații de adunare, scădere, înmulțire, este interesat de orice activitate ludică.

👏💙Felicitări și mult succes Vlăduț!🙏🥰 Ești un învingător!

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.