Activități Curente, Jurnal de Activitati

Chiar dacă afară e frig și înnourat, facem terapie cu drag și spor!

#terapie

#autism

#Teo

💙 Chiar dacă afară e frig și înnourat, facem terapie cu drag și spor!

💙Programul de terapie a lui Teo a început printr-un moment spontan de a alege câteva obiecte (figurine cațel/girafă), moment folosit în crearea unei zone de confort terapeutic, dezvoltând apoi creativ/imaginativ imaginea unui personaj (Teo a povestit apoi că imaginea reprezintă portretul terapeutului).

💙Astăzi, Teo a parcurs cu succes programul de identificare litere de mână, culori, cuvinte care încep cu litera a, e, i, o, u, delimitare spațiu (suport vizual), scriere litere de mână, apoi a realizat cu ajutorul punctelor figuri geometrice , citit pe litere/silabe cuvinte reprezentate și prin desen ca suport vizual.

💙De asemenea, Teo s-a bucurat de #pauza terapeutică în care sunt îmbinate stimularea/coordonarea ochi/mâini/picioare cu reducerea hiperactivității psiho-motrice.

💙Finalul activității terapeutice a implicat și utilizarea tablei interactive, iar Teo prin joc a putut generaliza și consolida figurile geometrice, silabele, identificare și orientare spațială, grupare număr/cantitate, identificare personaje, comportament adecvat la petrecere, emoțiile, culorile.

👏👏💙💓 Felicitări Teo pentru progres!

Detalii: https://www.facebook.com/autismbotosani/posts/pfbid02zVF3ixfVvXXUNqaAFv5qGoJTKE1QMHSvoa6GAf8kyfw3MjjsiDrapFhMcQoFeKrql

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.