Activități Curente, Jurnal de Activitati

APCA Botoșani a avut dubla bucurie și onoare de a-l primi în vizită pe Iulian Rotariu

💙🌿💓 APCA Botoșani a avut dubla bucurie și onoare de a-l primi în vizită pe Iulian Rotariu_Ambasadorul copiilor cu autism din asociație care ne-a adus și înmânat în dar cartea 🌿Le Chemin de l’Aventure🌿 publicată de fondatorul Canal Aventure🌿Jérôme Lollier !

🌿💓 Această carte este o încununare a primilor 10 ani de organizare a ultramaratoanelor internaționale de către Canal Aventure pe cinci continente cu Oameni și pentru Oameni care au o pasiune comună pentru sport, aventură, adrenalină, depășirea limitelor proprii, empatie, emoție, prietenie, curaj, perseverență, împlinire și bucurie pentru viață, familie!…..da, pentru că Canal Aventure ,,is a big Familly,,!

🌿💓 Suntem bucuroși și onorați pentru că Campionul inimilor Iulian Rotariu face parte din această experiență sportivă frumoasă, dar și provocatoare în același timp la fel de mult cum ne onorează reprezentarea cauzei copiilor cu autism din APCA Botoșani 💙nevoile lor constante de recuperare și integrare în societate!

🌿💓 Mulțumim, Iulian Rotariu și Canal Aventure pentru această mare bucurie și onoare!!

Detalii: https://www.facebook.com/autismbotosani/posts/pfbid0uJXjAaeBaQUVJ1WPWbWdpt3qxBoF5yJ5z1AwnSHL5Y819RHpg5tkyrPUca99Z6xsl?locale=ro_RO

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.