Activități Curente

Ziua Autismului 2023

Pe 2 Aprilie, orele 19.30, Botoșaniul va fi iluminat în culoarea albastru, culoare care definește la nivel internațional tulburările de spectru autist!

Poartă ceva albastru și Vino alături de copiii cu autism în semn de solidaritate și pentru a le transmite un gând bun sau o îmbrățișare!

În fața Primăriei Municipiului Botoșani și a Consiliului Județean Botoșani, iluminate în culoarea albastru, împreună vom lansa către cer 100 de baloane albastre și gândurile noastre bune pentru o societate incluzivă!

Pe 3 aprilie, vă așteptăm cu Porțile Deschise la sediul asociației din strada Ion Pillat nr. 28 pentru a ne cunoaște mai bine! Copiii cu autism vor fi la terapie, iar bucuria noastră este de a ne trece pragul!

Fie că ești părinte de copil tipic sau atipic, student sau viitor terapeut, cadru didactic, persoană din domeniul public sau privat, te invităm să petreci măcar 15 minute alături de noi, să vezi cum lucrează un copil cu autism, care sunt dificultățile cu care se confruntă, să interacționezi cu el și să afli mai multe despre cum l-ai putea ajuta în viitor să se integreze mai bine în comunitate!

Pe 3 aprilie, la sediul asociației, între orele 09.00-15.00 vom fi activi ca în oricare altă zi, dar și mai bucuroși de fiecare vizitator!

#Împreună Susținem recuperarea și integrarea persoanelor cu autism în comunitate!

Mulțumim, partenerilor noștri, Primăriei Municipiului Botoșani și Consiliului Județean Botoșani!

Mulțumim, Dragi botoșăneni!

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.