Activități Curente

Se spune că în Joia Mare, fiecare gospodină își coace cozonacii și vopsește ouăle

💓 Se spune că în Joia Mare, fiecare gospodină își coace cozonacii și vopsește ouăle!..e multă forfotă în fiecare gospodărie!

💓 Mămicile din Apca Botoșani, au oprit timpul pentru câteva ore și s-au așezat în tihnă să simtă căldura iubirii necondiționate a lui Hristos prin oamenii frumoși la suflet care ne-au invitat la Asociația Artă și Suflet Botoșani

💓 Laria Larionesei a fost inima tărâmului de poveste, iar împreună cu doamna bibliotecar Daniela Macovei, ne-au dus cu gândurile și simțurile în centrul copilăriei noastre prin interpretarea celor două povești ,,Uite ce a ieșit din ou,, și ,, Pete Motanul,,.

💓 Anca Sofian, ne-a pregătit surprize printr-un joc interactiv de exprimare a ceea suntem, prin redarea celor mai lăuntrice sentimente. Pentru fiecare dintre noi, mămicile, a fost un moment de ,,carte deschisă,, de poveste și de povestit!

Ne-au plăcut nespus de mult ouăle de aur cu iubire necondiționată, oferite în dar!

💓 Gabriela Zamfirache, a poposit la căsuța de poveste pentru a da o mână de ajutor copilașilor! Dovadă că, orice casă cu iubire își așteaptă și primește oaspeții!

💓 Copiii cu autism au fost fascinați ne firescul lucrului, împreună cu părinți, prieteni noi, mari și mici! Dovadă ne stau mărturie bucuria de pe chipurile lor!

💓Vara nu este departe, așa că așteptăm să ne revedem cu emoție și bucurie pentru următoarea întâlnire cu… surprize!!

💥 Sărbători binecuvântate!

Galerie foto: https://www.facebook.com/autismbotosani/posts/pfbid0Ueze3jmHsSW6Wxa6SHeP5XajuUFiJoQA6iWphmgGHkuBxTxdMXi8mq2yd9ryVdTql

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.