Loading Events

All Events

  • This event has passed.

,Suflet pentru suflet,, ediția a II-a, 09.12.2016

December 9, 2016

9 decembrie 2016…seara în care am deschis porțile magiei. Am respirat prin speranța dăruită de fiecare dintre voi. Cuvintele sunt de prisos, fotografiile surprind mai acurat ceea ce am trăit. Ne simțim mai bogați alături de dumneavoastră. Vă mulțumim pentru încredere, sprijin, dăruire, pentru un vis împlinit!

DA, UN VIS IMPLINIT!!, pentru că datorită participării și implicării fiecărui dintre dumneavoastră s-au vândut un număr de 219 bilete, dar mai mult decât atât, mai multe firme locale, dar și naționale au ales să sprijine realizarea acestei tabere, dar și a continuității și dezvoltării activităților de terapie de recuperare a copiilor cu autism prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit și credem că mai este timp pentru alte multe fapte bune de la Suflete mărinimoase pentru sufletele micuților noștri!

Acest eveniment a luat naștere din dorința de a sprijini nevoile acestor copii și a le construi un viitor mai surâzător. Spectacolul caritabil a reprezentat o cărămidă importantă la temelia dezvoltării ulterioare a copiilor pe diverse arii ( aria socială, aria motrică etc. ) care are ca scop participarea a 42 de familii afectate de autism din județul Botoșani într-o tabără terapeutică pilot ( vara anului 2017 ) ce va veni în sprijinul terapiei copiilor și implicit a dezvoltării acestora, încununate de bucuria explorării.

OAMENI cu inima la vedere și ghidați de dorința de a făuri visuri despre viitor au demonstrat tăria iubirii de semeni și astfel împreună am pregătit surprize și momente speciale susținute de artiști de valoare incontestabilă, valoare recunoscută la nivel național și internațional. Mulțumiri calde artiștilor noștri de suflet Mirel Manea Orchestra, Orchestra Profesionistă ,, Rapsozii Botoșanilor,, ( Manager Dan Doboș ), Corul ,, Sfântul Ioan Iacob Hozevitul,, ( Dirijor Corolea Gabriel ), Ansamblul folcloric ,, Doina Costeștilor,, ( Coordonator Preot Ioan Cașcaval ), Club Modas Studio ( Coordonator Petru Pricope ) și prezentatorilor noștri speciali Lorena-Elena Matei și Cosmin Parfenov.

Dorim să amintim și de sprijinul sponsorilor, partenerilor și voluntarilor noștri care sub bagheta-i magică au creat lucruri frumoase. Mulțumiri din suflet pentru dăruire, pentru devotament, pentru sprijin și pentru implinirea visurilor! Complex Casa Lux, SC Elsaco Electronic SRL, SC Danimet Exim SRL, Club Interact Botoșani, Florăria Eden, SC Prodalcom SA, SC Grupul de distribuție ETA SRL, SC Casa Dulce SRL, SC Casa Pâinii SRL, SC Dimi SRL, Marius Boatcă Fotography, Cosmin Ciobanu ( ComyStudio ), Tudor Honceriu și Razvan Movilă. De asemeni, mulțumiri și partenerilor media pentru imortalizarea acestor momente magice! Dorohoi News, Ziare Botosani, 4Botoșani, TelemTv, SomaxTv, StiriBotosani.ro, Gazeta de Botosani, Viva Fm, Monitorul de Botosani.

Mulțumiri calde și copiilor –îngerași precum și persoanelor private de libertate de la Penitenciarul Botoșani care sub bagheta fermecată a coordonatorilor lor au îmbrăcat în suflet și culoare expoziția cu vânzare care a susținut scopul serii caritabile – tabără terapeutică pilot pentru 42 de familii afectate de autism din cadrul asociației.
( Șc. Gim. Nr. 11, Șc. Gim. Nr. 13, Centrul de Studii ,,Ștefan cel Mare și Sfânt,, Botoșani – Coordonator Alina Gavril, Colegiul Național A.T. Laurian – Coordonator Talida Grunzac, Parohia Șoldănești, comuna Blândești – Preot Marius Ioan Grunzac, Șc Gim. ,,Aristotel Crâșmaru,, Drăgușeni – Coordonator Marius Prisacaru, Penitenciarul Botoșani – coordonatori Cristina Livadariu și Beatrice Siminiuc, Șc. Gim.,,Aristotel Crîșmaru,, Drăgușeni, cl. a II-a–Coordonator Ana – Maria Prisacaru ).

Mulțumim părinților acestor copii speciali pentru că ei sunt primii care scot mereu din ,,joben,, devotamentul, perseverența, iubirea și implicarea fără de care nu s-ar fi creat însă magia împlinirii visurilor făurite pentru și despre acești copii!!

Întreaga echipă APCA Botoșani vă mulțumește cu recunoștință și vă urează Sărbători fericite și binecuvântate de bucurie alături de cei dragi!!

Detalii si poze in postare: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.745435042278531&type=3

Details

Date: December 9, 2016
Event Category:

Organizer

Venue