Sprijină programele noastre prin donatii!

46€ din10.000€ stransi

Cu ajutorul dumneavoastră, vom reuși să le oferim copiilor și tinerilor cu autism din Judetul Botosani o șansă la normalitate.

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani asigură anual în mod gratuit, pentru 33 de copii cu autism, accesul la un peste 3800 ore de terapie de recuperare, individuală și peste 100 ore de terapie de grup în comunitate. Terapia este necesară și benefică pentru a crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

Suntem convinși că intervenția terapeutică timpurie și complexă este critică pentru recuperarea lor, dar și asigurarea ei în mod constant și pe termen lung. De aceea, pentru a le oferi șansa reală de a se dezvolta la potențialul lor maxim, percepem acest efort ca pe o luptă cu timpul, dar și ca pe o oportunitate în depășirea limitelor pe care autismul ni le relevă în fiecare zi. Cele mai frumoase reușite le măsurăm cu fiecare zâmbet de copil!, iar fiecare reușită se datorează vouă, prietenii copiilor cu autism!

 

Selectează metodă de plata
Informații personale

Credit Card Info
Aceasta este o plată securizată prin criptare SSL.

Donație totală 5,00€ O singură dată