mobirise.com

Ai posibilitatea de a susține terapia copiilor diagnosticați cu autism și/sau alte tulburări de dezvoltare din județul Botoșani prin repartizarea a 2% din impozitul pe venitul din 2018 către activitătile Asociației Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani. Pentru aceasta trebuie să completezi Formularul 230. Descarcă formularele cu datele corecte ale Asociației de pe această pagină. Listează-le și adaugă datele tale de identificare după cum urmează:

FORMULARUL 230 reprezintă cererea pentru stabilirea destinației sumei reprezentând 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii și asimilate salariilor, respectiv veniturile din pensii. 

1. Descarcă de aici Formularul 230 cu datele corecte ale Asociației Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani. 

2. Complează secțiunea “I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI” și semnează documentul (“Semnătură contribuabil”).

3. Contactează-ne pentru a prelua formularul sau trimite-ne o copie scanată pe email la apca_bt@yahoo.com. Noi îl vom depune la Administrația Financiară de care aparții. 

Câteva precizări:

  • Sumele individuale nu sunt mari, însă cumulate pot însemna foarte mult pentru copiii diagnosticați cu autism și/sau alte tulburări de dezvoltare.
  • Data limită pentru depunerea formularelor este 25 mai 2018.
  • Sumele nu reprezintă sponsorizări sau donaţii private şi nu vă costă nimic. În cazul în care nu redirecţionați aceşti 2%, banii rămân statului.
  • Poți verifica adresele administraţiilor respective pe site-ul ANAF.
  • Ai posibilitatea de a împuternici orice altă persoană să completeze în numele și cu acordul tău formularul 230 (completând cu datele de identificare a împuternicitului și semnatura împuternicitului).
  • Dacă vrei să sprijini mai mult cauza noastră, poți strânge formulare de la colegii de serviciu, prieteni, familie etc. Anunță-ne și un voluntar va veni la sediul tău să ridice formularele şi, ulterior, le vom trimite noi către administraţiile financiare aferente. Contactează-ne la 0753.454.411 sau la apca_bt@yahoo.com.


Acum ești un SuperErou!

Îți suntem recunoscători și te admirăm!

Failed to load the library

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani 
CIF: 32969125
str. Ion Pillat nr. 28
(în incinta Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dizabilități ''Sf. Spiridon'')
Botoșani 710348, Romania

Președinte:
Gabriela Ivan

Email: apca_bt@yahoo.com
Telefon: +40 (753) 454411

Conturi:

LEI: RO14BACX0000000926960001

EUR: RO84BACX0000000926960002


UniCredit Bank -

Agenția Primăverii BotoșaniLINKuri UTILE

APCA Botoșani pe Facebook