Fii parte activă în povestea noastră!

Cum și de ce să faci asta?

Direcționează 3,5% din impozitul anual datorat aferent anului 2019 către APCA Botoșani, asigurând astfel continuitatea terapiei și generalizarea ei în comunitate pentru copiii și tinerii cu #autism!

Fiecare formular completat reprezintă o șansă în plus pentru copiii și tinerii cu autism de a se recupera, respectiv de a fi îmbunătățit procesul de integrare în comunitate.

APCA Botoșani vă pune la dispoziție Formularul 230 care poate fi completat de persoanele fizice ce realizează următoarele venituri din România:
– venituri din salarii și asimilate salariilor;
– venituri din pensii;
– venituri din activități independente/activități agricole;
– venituri din drepturi de proprietate intelectuală;
– venituri din cedarea folosinței bunurilor.

Vă rugăm să descărcați imaginea cu formularul, să-l completați cu datele personale și semnătura dumneavoastră și dacă doriți să ne susțineți în continuare activitatea puteți să bifați căsuța ,,Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani,, care vă dă această posibilitate.

Formularul poate fi depus în original la administrația financiară de domiciliu până în 15 martie sau contactează-ne pentru a ne ocupa noi de depunerea sa. Anunță-ne și un voluntar va veni la sediul tău să ridice formularele și, ulterior, le vom trimite noi către administrațiile financiare aferente.

Contactează-ne la apca_bt@yahoo.com sau la 0753.454.411.
Îți suntem recunoscători și te admirăm!

Echipa APCA Botoșani